Благодарствени адреси от ЛК Вида - Видин до детските заведения ,участвали в конкурса за детска рисунка `Коледа – сезонът на вълшебствата`

Благодарсвен адрес до :

Данка Стаменова - ЦДГ № 9 „Арабела“, Директор

Златка Георгиева - ЦДГ №3 „Детелина“, Директор

Валя Йорданова - ОДЗ №10 „Радост“, Директор

ЦДГ 1 „ Желязко поп Николов“ 

ЦДГ №16 „Русалка“

ОДЗ 11 „Славейче“ 

ДДЛРГ „Надежда“ 

 

От името на Дамския Лайънс клуб Вида – Видин Ви благодарим за участиетов конкурса за детска рисунка           “ Коледа – сезонът на вълшебствата”, който е първи по рода си с това, че средствата които набира от продажбата на картички с отличените рисунки цели да направи по- специални коледните и новогодишни празници за част от най- уязвимите деца и семейства от Видин като ги дари под формата на топъл обяд или закупуването на дрехи.

С подкрепата, която осигурихте на конкурса като  включихте децата, Вие участвахте в едно уникално начинание, което обедини таланта на 92 деца от 7 детски градини във Видин и ДДУИ „Надежда“ Белоградчик,  доброволния труд на учителите и средствата за материали на детските заведения.

Специално Ви пожелаваме, да продължавате да подкрепяте  всички възможности за изява на таланта на децата от Белоградчик както досега.

Поздравяваме Ви с предстоящите Коледни празници и Ви желаем здраве и много лични и професионални постижения през 2014 година.

         ДАМСКИ ЛАЙЪНС КЛУБ ВИДА – ВИДИН

 

Изтегли документа като PDF !

 

 

                                                                                                       

Коментари (0)

Вашият коментар :