Благотворителеният концерт в залата на Видинска филхармония организиран от Дамски Лайънс клуб Вида – Видин и БЧК

събитието се състоя в края на юли, 2014 г. в подкрепа на на засегнатите от наводнетията в Добрич

Успехът на благотворителеният концерт проведен на 24.07.2014 г., в залата на Видинска филхармония организиран от Дамски Лайънс клуб Вида – Видин и БЧК Видин в подкрепа на засегнатите от наводнетията в Добрич се случи благодарение на талантът на изпълнителя и човека – Ивайло Гюров и всеотдайността на нашите спомоществователи- Директорът на Видинската Симфониета, Фолклорен Ансамбъл “Фиданките”, както и на видинския бизнес и граждани. Като резултат бяха събрани и преведени 1520 лева на БЧК Видин ( след покриване на разходите), с което Видин изрази своята солидарност с хората от Добрич.

За съжаление по- късно човешката небрежност засегна и семействата в Мизия, които ДЛК Вида- Видин също ще подкрепи според възможностите си, но искренно се надяваме че отговорните институции ще служат на очакванията на гражданите.

В днешните времена на изпитания на духа и ценностите проведеният концерт донесе на хората от Видин истински мигове на радост и приятелство и изпрати силно послание за солидарност и съпричастност към пострадалите хора и семейства от Добрич.

Благодарим на Всички за подкрепата. За повече от атмосферата на концерта:

https://www.facebook.com/lionsclubvidin?ref=ts&fref=ts

Организационен комитет на ДЛК Вида Видин и БЧК Видин

Коментари (0)

Вашият коментар :