Дамският Лайънс клуб Вида - Видин организира конкурс за рисунка на тема `Коледа- сезонът на вълшебствата`

За участие каним децата и младежите без родителска грижа, настанени в институции, близки или приемни семейства

До: Директорите на Домовете за настаняване на деца без родителска грижа, както и деца и младежи настанени при близки или приемни семейства от област Видин.

ПОКАНА

Уважаема дами и господа,

За втора поредна година, в периода от 21.10.2014 год. до 21.11.20014 г., Дамският клуб “Лайънс – Вида” Видин организира конкурс за рисунка на тема “Коледа- сезонът на вълшебствата”.
За участие каним децата и младежите без родителска грижа, настанени в институции, близки или приемни семейства, без допълнителни ограничения при условие- рисунките да бъдат предоставени на организаторите за по- нататъшно ползване при подготовката на Коледна кампания по набиране на средства за децата от уязвими социални групи.
Разчитаме на Вас да популяризирате условията на конкурса сред възпитателите и преподавателите на повереното Ви заведение и да насърчите участието на децата и младежите. Предвидени са грамоти, награди и медали за първо, второ и трето място, както и голяма награда. Тази година конкурсът ще се проведе само сред възпитаниците от Домовете за отглеждане на деца без родителска грижа от област Видин. С набраните средства ще подпомагаме изявата на таланта им. Моля, намерете прикачен постер и покана, които имаме молба да разпространите сред посочените три възрастови категории: 1– 4 клас; 5– 8 клас; 9-12 клас.

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ!

p.s. В резултат на кампанията 2013- 2014 год., от продажбата на картички бяха събрани 500 лева, с които беше подкрепена хранителната програма на Областния съвет в БЧК Видин.

Коментари (0)

Вашият коментар :